O nama

o nama

Lux 33 plus je mlada firma na našem tržištu, ali sa ekipom ljudi koja je bezmalo 20 godina u poslu. Za to vreme smo stekli veliki broj stalnih zadovoljnih klijenata kroz stručnu i kvalitetnu uslugu čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih prostora, poštovanjem datih rokova, zahteva klijenata i njihovih želja, kvalitetom sredstava i opreme koje koristimo.

U tom cilju spremni smo da Vas informišemo i prezentujemo naš program usluga koji mi nudimo i na taj način doprinesemo efikasnom rešavanju Vaših konkretnih potreba čišćenja i održavanja prostora.

Poštujući Vaše vreme i novac želimo da ostvarimo saradnju na obostrano zadovoljstvo. U današnjem tempu života sve je teže pronaći dodatno slobodno vreme. Posao čišćenja i održavanja to još manje dopušta. Zato Vam predlažemo, opustite se i prepustite nama brigu o Vašem prostoru.

Cilj nam je da Vam pomognemo u donošenju racionalne odluke za korišćenjem naših usluga. Smanjenje troškova i ušteda vremena je ono što smemo da Vam garantujemo ukoliko nama dozvolite da brinemo i održavamo Vaš prostor.

misija

Misija

Profesionalno, sigurno i sa zagarantovanom diskrecijom ispuniti zahteve klijenata uz maksimalan nivo kvaliteta usluga, za naš je tim jedino merilo uspešnost

vizija

Vizija

Kontinuitet u poslovanju i pružanju usluga klijentima, a zaposlenima obostrano korektnu saradnju.

HVALA !

Što ste deo svog vremena posvetili razmatranju mogućnosti da budete korisnik naših usluga. U današjem poslovnom svetu vreme je dragoceno.

Mi smo imali sreću da uslužimo mnoge zadovoljne klijente, a naša je želja da jednog dana i Vama budemo od koristi.

line_footer
logo_footer

LUX 33 PLUS © 2022, Sva prava zadržana