hostelciscenje.png

Čišćenje hostela, apartmana i stanova "za jedan dan"

Beograd je veoma atraktivna turistička i poslovna destinacija. Zbog toga poseduje ogroman broj hostela, apartmana i "stanova za jedan dan".To je uglavnom moderan, atraktivan i prijatan ambijent, pre svega za odmor i opuštanje. Ono što je neophodno..... za takav prostor jeste besprekorna čistoća. Zato smo Vam mi na raspolaganju i posebnu pažnju dajemo na kvalitet usluga čišćenja i spremanja za hostele, apartmane i stanove za izdavanje.

Prema dosadašnjem iskustvu vlasnici uglavnom traže redovno čišćenje i sredjivanje, a generalno čišćenje se po potrebi dogovara. U proseku je potrebno oko 3-4 sata za detaljno čišćenje apartmana od 50-60 m2.

Naše usluge čišćenja hostela, apartmana i stanova za izdavanje obuhvataju

 

Brisanje prašine sa svih površina

 

Usisavanje i pranje podova

 

Pranje i dezinsekcija kupatila

 

Pranje prozora i svih staklenih površina

 

Brisanje vrata i štokova

 

Mašinsko pranje podova

 

Brisanje nameštaja, radnih površina, polica i grejnih tela

 

Pražnjenje smeća: pražnjenje kante i po potrebi promena kese

 

Zalivanje i osnovna briga o cveću i biljkama

 

Osvežavanje prostora

Kvalitet nije slučajnost!

kvalitet

Kvalitet

Jedino merilo uspešnosti našeg tima je maksimalan nivo KVALITETA usluga. Makar I na našu štetu, ali kvalitet mora biti postignut.

sigurnost

Diskrecija

Zaposleni se obavezuju da čuvaju sve informacije do kojih dolaze tokom obavljanja poslova čišćenja I održavanaja kao strogo poverljive u cilju POTPUNE diskrecije naših klijenata.

polisaosiguranja

Polisa osiguranja

Sva čišćenja koja obavljate preko naše firme su osigurana su Polisom osiguranja. Svaka eventualna šteta koja nastane prilikom čišćenja I održavanja prostora je pokrivena osiguranjem I biće nadoknadjena od strane osiguravajuće kuće, kao da ste sami imali polisu osiguranja.

HVALA !

line_footer
logo_footer

LUX 33 PLUS © 2022, Sva prava zadržana