vodovodinstalacije.PNG

Održavanje vodovodnih instalacija

Kao prateću uslugu čišćenja i održavanja higijene nekretnina možemo ponuditi usluge vodoinstalatera. Ove usluge se odnose na sitne popravke koje se mogu uraditi na vodovodnim instalacijama. U dogovoru sa vlasnikom nekretnine spremni smo da učestvujemo u rešavanju bilo kog pitanja održavanja nekretnine. Ukoliko se radi o "većim" radovima na nekretnini, a za koju mi pružamo usluge čišćenja i održavanja higijene, spremni smo da pomognemo u poslu saniranja tih problema kroz savetodavnu pomoć, praćenju i kontorli radova koje će se izvesti od strane izabranog izvodjača gradjevinskih i drugih radova.

Nase usluge obuhvataju

 

Zamena baterija i gumica

 

Zamena creva

 

Sve što Vam treba od usluga nekog majstora a ne znate koga da pozovete

Kvalitet nije slučajnost!

kvalitet

Kvalitet

Jedino merilo uspešnosti našeg tima je maksimalan nivo KVALITETA usluga. Makar I na našu štetu, ali kvalitet mora biti postignut.

sigurnost

Diskrecija

Zaposleni se obavezuju da čuvaju sve informacije do kojih dolaze tokom obavljanja poslova čišćenja I održavanaja kao strogo poverljive u cilju POTPUNE diskrecije naših klijenata.

polisaosiguranja

Polisa osiguranja

Sva čišćenja koja obavljate preko naše firme su osigurana su Polisom osiguranja. Svaka eventualna šteta koja nastane prilikom čišćenja I održavanja prostora je pokrivena osiguranjem I biće nadoknadjena od strane osiguravajuće kuće, kao da ste sami imali polisu osiguranja.

HVALA !

line_footer
logo_footer

LUX 33 PLUS © 2024, Sva prava zadržana