iconkuce.png

Čišćenje kuća

Vlasnici luksuznik kuća su naši pouzdani i verni korisnici usluga. Ceneći svoje nekretnine posao čišćenja prepuštaju nama kako bi uštedeli i vreme i novac. Mi želimo da ne brinete više za poslove čišćenja i spremanja kuća. 
Prepustie nama brigu o Vašem domu. U našoj ponudi imate sve usluge čišćenja uz korišćenje opreme renomiranih marki i profesionalnih sredstava za čišćenje svih vrsta stvari i podloga.
Usluge profesionalnog čišćenja kuća nudimo kao:

  • Redovno čišćenje (nedeljno ili mesečno ili kvartalno)
  • Generalno čišćenje
  • Prolećno čišćenje
  • Čišćenje nakon proslava ili nekog okupljanja
  • Po dogovoru

Zašto raditi generalno čišćenje i koja je razlika u osnosu na redovno čišćenje? Sve poslove rednovnog čišćenja možete detaljno  pogledati u opisu usluge Čišćenja stana. Generalno sredjivanje podrazumeva sve poslove rednovnog čišćenja i sredjivanja plus dodatne poslove. Generalno čišćenje zahteva puno više vremena i rada nego redovno čišćenje. Kuće sa 3-4 spavaće sobe i 2-3 kupatila zahtevaju uglavnom više od 10 h čišćenja, a ponekada i više ukoliko se radi o modernoj novogradnji, koja u čestim slučajevima ima velik broj staklenih površina.

Poželjno je uraditi ga bar dva puta godišnje, prvenstveno iz higijenskih razloga. Svima predlažemo bar jedno generalno čišćenje u proleće nakon zimskog perioda. Za sve naše nove klijente preporučujemo za prvo čišćenje generalno sredjivanje, jer posle toga mogu redovnim čišćenjem lako da održavaju higijenu svoga doma.

  1. Šta uključuje generalno sredjivanje dnevne sobe i spavaćih soba? Generalno čišćenje devnog boravka uključuje brisanje svih polica i ormara (spolja i iznutra), brisaje kreveta i rasvete, svih slika i okvira od slika. Čišćenje i brisanje podova i prozora, nega drvenih stvari posebnim sredstvima, dubinsko usisavanje tepiha, dezinfekcija poda po potrebi, pa čišćenje klime i radijatora od prašine. Sobe takodje uključuju dubinsko čišćenje od prašine, naročito iza i na ormarima i ispod kreveta, koja su ujedno i leglo bakterija. 
  2. Šta uključuje generalno čišćenje kupatila? Kod kupatila je najbitna detaljna dezinfekcija sanitarija uz korišćenje samo  kvalitetnih sredstava, kako bi se izbeglo sakupljanje budji ili nakupljanje opasnih bakterija.  Zatim, ukoliko se kamenac ne odstranjuje redovno, može uzrokovati njihovo sakupljanje na sanitarijama, a to ima za posledicu žute mrlje ili bele tragove na slavinama, koje se nakon određenog vremena više ne mogu očistiti. Generalno čišćenje kupatila podrazumeva: dezinfekciju pločica, sanitarija i slavina sa profesionalnim sredstvima za čišćenje, čišćenje svih ogledala, čišćenje vrata, po potrebi polica i ormarića iznutra. Čišćenje prozora, ventilacije, rasvete, takodje spada u naše generalno čišćenje.
  3. Šta uključuje generalno čišćenje kuhinje? Kuhinja je mesto gde svaka domačica najviše vremena provodi. Tamo se uglavnom okuplja porodica za vreme doručka, ručka i večere. Ovaj prostor je najizloženiji bakterijama, prljavštini koja je uzrokovana od kuvanja i ovde je zasigurno potrebno najviše vremena  za generalno čišćenje. Generalno sredjivanje i čišćenje kuhinje može potrajati i po nekoliko sati. To zavisi i od stanja u kojem se nalazi, ali i od njene veličine. Generalno čišćenje kuhinje podrazumeva sledeće: čišćenje delova kuhinjskih elemenata spolja i iznutra, vrh gornjih elemenata i dno gornjih elemenata. Dubinsko čišćenje i dezinfekcija svih kuhinjskih aparata, dezinfekcija sudopera i uklanjanje nakupljenog kamenca, čišćenje kuhinjskih pločica, frižidera iznutra, odmrzavanje zamrzivača i njegovo čišćenje. Takodje čistimo iza svih ormara i uredjaja koji se mogu pomeriti, radne površine, sto i stolice, prozori.

 

Naše usluge čišćenja kuća obuhvataju

 

Čišćenje dnevne sobe

 

Čišćenje spavaće sobe

 

Čišćenje kuhinje

 

Čišćenje terasa ili balkona

 

Čišćenje pomoćnih prostorija (ostava ili špajza)

 

Čišćenje hodnika

Kvalitet nije slučajnost!

kvalitet

Kvalitet

Jedino merilo uspešnosti našeg tima je maksimalan nivo KVALITETA usluga. Makar I na našu štetu, ali kvalitet mora biti postignut.

sigurnost

Diskrecija

Zaposleni se obavezuju da čuvaju sve informacije do kojih dolaze tokom obavljanja poslova čišćenja I održavanaja kao strogo poverljive u cilju POTPUNE diskrecije naših klijenata.

polisaosiguranja

Polisa osiguranja

Sva čišćenja koja obavljate preko naše firme su osigurana su Polisom osiguranja. Svaka eventualna šteta koja nastane prilikom čišćenja I održavanja prostora je pokrivena osiguranjem I biće nadoknadjena od strane osiguravajuće kuće, kao da ste sami imali polisu osiguranja.

HVALA !

line_footer
logo_footer

LUX 33 PLUS © 2022, Sva prava zadržana